EN | TR

İklim Değişikliği Farkındalık Projesi Sergisi Gerçekleştirildi

06 Aralık 2023 Çarşamba

Fakültemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğrencisi Ömer TANRIVERDİ yürütücülüğünde TÜBİTAK-2209 A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında kabul alan “Üniversite Öğrencilerinin İklim Değişikliği Hakkında Farkındalık Düzeylerinin Araştırılması Projesi: Tarsus Örneği” başlıklı proje ile Tarsus Üniversitesi öğrencilerinin iklim değişikliği konusundaki farkındalıkları incelenmiş olup, söz konusu proje sonuçlarına dair veriler ile proje kapsamında hazırlanan iklim değişikliğini konu alan basılı görseller 6 Aralık 2023 tarihi itibariyle Üniversitemiz girişinde sergilenmeye başlanmıştır.

Söz konusu sergi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali DERAN’ın katılımı ile Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tuğba YOLCU ve Proje Danışmanı Doç. Dr. Orhan Veli ALICI ile Fakültemiz Öğretim Elemanları ve öğrencilerimizce ziyaret edilmiştir.