2024-2025 Akademik Yılı Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

23 Eylül 2024 Pazartesi

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı oryantasyon toplantısı gerçekleştirilmiştir. Bölüm akademik personelimizin ve bölümümüzü kazanarak kayıt yaptıran öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; tanışma etkinliği; akademik ve idari süreçlerin tanıtımı ve soru-cevap bölümü yapılarak yoğun bir oryantasyon eğitimi uygulanmıştır.

Etkinlikte, bölümümüz akademik personeli tarafından öğrencilere akademik program yapısı, ders içerikleri ve eğitim olanakları detaylı bir şekilde tanıtılmıştır. Prof. Dr. Ali Deran, üniversitemizin misyonu ve vizyonu çerçevesinde öğrencilere hitap ederek, onları yeni akademik yıl için motive etmiş ve kariyer planlamaları hakkında önemli tavsiyelerde bulunmuştur. Ayrıca, bölümün sektörel iş birliği olanakları, kariyer fırsatları ve akademik başarıya yönelik beklentiler öğrencilere aktarılmıştır.