EN | TR

"Kamu Politikası Analizi Atölye Çalışması" Etkinliği Gerçekleştirildi

27 Mayıs 2022 Cuma

Tarsus Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans ve Doktora programında Dr. Öğretim Üyesi Ahmet YAMAN tarafından verilen "Kamu Politikası Analizi" dersi kapsamında atölye çalışması yapıldı. Atölye çalışmasına Mersin Vali Yardımcısı Sayın İbrahim KÜÇÜK katıldı. Sayın Vali Yardımcımız, kamu politikasında uygulama süreçleri ile ilgili deneyim ve bilgi paylaşımında bulundu. Ayrıca Fakültemiz öğretim üyesi Dr. Öğretim Üyesi Halil KANADIKIRIK'ın moderatörlüğünde yüksek lisans öğrencisi Yaşar ERKUŞ "Kamu Politikası Uygulama Sürecinde Cumhurbaşkanlığı Politika Kurulları ve Ofisleri" ile yüksek lisans öğrencisi Ayşe Betül ÜNLÜ "Süreç Analiz Yaklaşımı Perspektifinden Türkiye'nin Yenilenebilir Enerji Kaynakları Politikası" başlıklı çalışma konuları hakkında sunumlarını gerçekleştirdiler.